Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/2/7/treromogkjokken.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/2/7/treromogkjokken.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/2/7/treromogkjokken.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679 Tror på ny og kraftig prisvekst i Oslo – tre rom & kjøkken

Tror på ny og kraftig prisvekst i Oslo

Nystartede Tinholt Eiendom uttaler at er optimistiske til egen framtid, og mener byggeplanene for Oslo ikke vil gi overskudd av boliger der hvor folk ønsker å bo.

I en kampanje som er ute nå, sier de at de vil bygge smarte, solide og moderne hjem, uten at det koster skjorta. De forteller også at de ønsker en fortetting rundt knutepunktene, fordi de vil bygge der folk vil bo.

-Med et langsiktig perspektiv er vi opptatt av å investere motsyklisk i eiendom. Vi kjøper heller en god eiendom når alle venter, enn en dårlig eiendom når alle kjøper, sier Sara Trier.

I så tilfelle er oppstarten deres godt timet, mulighetene for å gjøre investeringskjøp mer litt lengre perspektiv er gode i det lunkne Oslo-markedet akkurat nå.

By | 2017-09-27T11:47:20+00:00 September 27th, 2017|Categories: Ukategorisert|Comments Off on Tror på ny og kraftig prisvekst i Oslo

Send this to a friend